petak

Cassano na klupi protiv Napolija

Antonio Cassano će možda biti ostavljen na klupi za rezervne igrače u utakmici u kojoj se fudbaleri Milana sastaju sa Napolijem u ponedeljak uveče.

Nakon što je bio starter u dve uzastopne utakmice u Seriji A, Antonio Cassano će možda naredni meč početi sa klupe, u ponedeljak kada Milan bude igrao protiv S.S.C. Napolija na San Siru.

Cassano u poslednje vreme nije bio dovoljno ubedljiv i trener Massimiliano Allegri će verovatno umesto Cassana uvrstiti Pata protiv Azzurra, jer je "Patak" impresionirao na treningu; postigao je dva gola u trening utakmici koja je odigrana juče.

Očekuje se da Pato počne meč zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem i Robinhom koji će igrati odmah iza njih dvojice.

Nakon što je odlučio ko će igrati u napadu, Allegri treba da odluči ko će igrati sa dvojicom defanzivnih veznih igrača Gennarom Gattusom i Mark van Bommelom.

Kandidati su Kevin-Prince Boateng, koji samo što se oporavio od povrede, i Alexander Merkel, mladi Nemac. Novine u Italiji misle kako će prednost dobiti reprezentativac Gane.

U odbrani takođe nedoumice. Ignazio Abate, Alessandro Nesta i Thiago Silva će igrati sigurno, ali postoji konkurencija na poziciji levog beka nakon povrede Luce Antoninija, koji je inače prvi izbor.

Gianluca Zambrotta je ove nedelje počeo sa treninzima, ali ostaje da se vidi da li je on dovoljno spreman da bi mogao ponovo da zaigra. Ukoliko ne, Massimo Oddo, koji obično igra po desnoj strani, biće iskorišten kao levi bek.